Kunder

En föreläsning, heldagar med workshop eller en lång förändringsprocess. Oavsett tillfälle och uppdrag är engagemanget och nyfikenheten stor hos Mia.
Här är några av de kunder som samarbetat med Mia. Du får en liten inblick i vad det inneburit, de vinster och effekter det givit.

Stangastaden

Stångåstaden – Processutveckling

Fredrik Törnkvist,

VD, Stångastaden

”Stångåstaden har jobbat med värderingar i flera år och tror att det är väg till framgång. Jag är helt övertygad om att arbeta med företagskultur, ledarskap och medarbetarskap är avgörande för att vi ska lyckas nå våra mål. En av nyckelfaktorerna i vår värderingsresa är våra ledare. För att ge dem rätt verktyg arbetade vi under ett helt år tillsammans med Mia Hultman kring värdebaserat ledarskap. Programmet gav alla chefer många bra verktyg att använda i vardagen, skapade större förståelse för varför vi ska arbeta värderingsstyrt och gjorde vår chefsgrupp på totalt 22 personer mycket tightare. För den som är nyfiken på att förändra företagskulturen och göra företaget mer värderingsstyrt eller för den som, precis som Stångåstaden, kommit en bit på vägen kan jag varmt rekommendera Mia. Vi har kommit ytterligare en bit på vägen mot vårt mål.”

Great Place To Work – Föreläsning

Maria Grudén,

CEO, Great Place To Work

”Mia ger en färgstark och innehållsrik föreläsning som ger bestående och användbara verktyg för att arbeta med värderingar och medarbetarskap – både på strategisk och praktisk nivå.
Hennes långa erfarenhet och förmåga att skapa koncept och konkreta arbetssätt skapar engagemang och en klar bild av arbetet framåt. Vi kan direkt ta med oss hennes arbetssätt i vår vardag!”
Eslövs kommun
Systembolaget

SATS – Processutveckling

Kent Orrgren,

FD. CEO, SATS

”Värderingsarbetet var en nyckel till framgång för oss. Mellan 2004 och 2007 såg vi faktiska säljresultat, i januari 2007 sålde vi 30 procent mer än året innan och satte säljrekord. Värderingar skapar resultat.”

Systembolaget – Processutveckling

Louise Dahlén,

Systembolaget

”Mia har under flera år stöttat oss i vårt arbete med att utveckla ledarskapet och kundmötet på Systembolaget.
Hon har med stor kunskap och engagemang hjälpt oss som utbildare och coach. I utbildningar och i möten med grupper så är Mia professionell och samtidigt personlig och närvarande. Hennes stora erfarenhet från näringslivet och sporten gör att hon har mycket av dela med sig av, alltid på ett spännande och pedagogiskt sätt. Passionen för värderingar lyser naturligtvis igenom och inspirerar!”
Stangastaden
Sköndals

Spotify – Bok ’en värdefull ledare’

Monica Hansson,

CFO, Spotify

”Ännu en fantastisk bok av Mia Hultman nu om värdebaserat ledarskap, där jag får konkreta tips och verktyg på hur jag ska kunna förstärka det värdebaserade ledarskapet i min organisation. I kombination med en sund affärsmodell, är en gemensam värdegrund ett måste för att varje medarbetare ska kunna bidra till helheten och nå det gemensamma målet. De företag som lyckas med detta ser också effekt av det i resultaträkningen.”

Fler kunder

2514719
eslovs-komun
UC_Logo_Update_Pos
sköndal
9514fad7ff487b7f4a29a0e27847705b_400x400
stangastaden
systembolaget
Untitled-1
stockholmsstad-logo
stockholms-stad_logotyp_3_1
spotify_2014_0
split-ks_logo
Logo_statoil
logo-print
nya-tt-gruppen-loggan
peak-performance-logo-small
Ramavtal-med-HSB-Södertörn-avseende-installation-av-säkerhetsdörrar
Retrieve_logo_standard_grå_CMYK
SATS logo
splash_logotyp
karolinska_promobild
huge
heimore_logo-e1455182934333
axfood_logotype
Adidas-marque
a